BMW moet uitwijken en crasht op A325, Politie zoekt getuigen

23/05

Foto: politie Overbetuwe

23/05

Foto: politie Overbetuwe

23/05

Foto: politie Overbetuwe

23/05

Foto: politie Overbetuwe

Elst – De politie is op zoek naar getuigen van een ongeval op de A325 bij Elst. Afgelopen donderdagavond raakte rond 21:20 een bestuurder van een zwarte BMW van de weg toen hij was afgesneden door een witte Duitse Mercedes.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de afrit naar de A15 op het knooppunt Ressen. De bestuurder van de witte Mercedes schoot op het laatste moment via het verdrijvingsvlak voor de BMW langs en reed door in de richting van Arnhem. Door deze manoeuvre moest de bestuurder van de BMW uitwijken waardoor de macht over het stuur werd verloren. De auto kwam tot stilstand tegen een zogenoemde ‘rimob’. De bestuurder kwam met de schrik vrij.

Ondanks dat enkele omstanders het voorval zagen en hulp boden is er alleen bekend dat het ging om een witte Duitse Mercedes met de lettercombinatie “EF”. De bestuurder heeft aangifte gedaan bij de politie en de politie is op zoek naar getuigen. Bent u getuige geweest of heeft u wellicht dashcambeelden neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Referentie: ‪2020229463