Politie zoekt getuigen na schietincident aan de Limburgsingel in Arnhem

Arnhem – De politie is op zoek naar getuigen na een incident dat plaatsvond aan de Limburgsingel in Arnhem. In de vroege morgen van donderdag 16 april is er een auto beschoten, die geparkeerd stond voor een woning aan de Limburgsingel. Niemand is gewond geraakt. De politie vraagt getuigen zich alsnog te melden.

Onderzoek gestart

In de nacht van woensdag 15 op donderdag 16 april worden, rond 03.05, harde knallen gehoord. De volgende morgen blijkt dat deze knallen verwijzen naar een auto die beschoten is. De politie is direct een onderzoek gestart naar de toedracht van dit schietincident. Agenten hebben in de omgeving buurtonderzoek gedaan, er zijn getuigen gehoord die de schoten hebben gehoord en diverse camerabeelden zijn bekeken. Nader onderzoek toont aan dat een persoon omstreeks 03.05 uur komt aanlopen over de Serooskerkewal, via de Meliskerkestraat, de Limburgsingel in. Deze persoon loopt vervolgens terug langs een rij woningen en schiet verschillende keren op de auto die voor een woning geparkeerd staat. De verdachte loopt vervolgens dezelfde route weer weg, via de Meliskerkestraat de Serooskerkewal over.

Deel uw tips!

Het lopende onderzoek is nog in volle gang en de politie komt graag in contact met mensen die iets gezien en/of gehoord hebben in de nacht van 15 op 16 april. We hebben de volgende vragen:

– Heeft u iets opvallends gezien of gehoord in de nacht van de nacht van 15 op 16 april, rond 03.00 uur, aan de Limburgsingel of in de omgeving?
– Wie heeft er in de periode vooraf aan dit incident verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen, motors) gezien in de straat of in de omgeving?
– Woont u aan de Limburgsingel of omgeving en heeft u camerabeelden, maar nog niet gedeeld met de politie? Dan vragen wij u dat alsnog te doen. De politie is benieuwd of er nog iets opvallends te zien is op uw camerabeelden.
– Het kan ook zijn dat de verdachte de Limburgsingel of omgeving eerder heeft verkend. Heeft u in de afgelopen weken iets opvallends gezien of gehoord?

Heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Alle tips zijn meer dan welkom!
Informatie kunt u doorgeven aan de politie via 0900-8844. Deelt u liever anoniem uw informatie? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem, via 0800-7000.