Aanhouding fietsendief met betonschaar in zijn blouse

10/05

Foto: politie

10/05

Foto: politie

Arnhem – De politie heeft zondagochtend een man aangehouden na poging van diefstal van een fiets. Een alerte melder zag dat de man op de Korenmarkt het slot van een fiets doorknipte en belde direct 112.

Meerdere eenheden gingen ter plaatse en de verdachte kon tussentijds worden opgespoord door camera’s die in de binnenstad hangen. De man werd aangetroffen op het Nieuwe Plein. Tijdens de fouillering vonden de agenten een betonschaar in zijn blouse en ook werd er een stanleymes en knipschaar bij de man aangetroffen. In zijn auto werd nog een betonschaar aangetroffen. De man is ingesloten en wordt verhoord. De politie is nog wel op zoek naar de eigenaar van de fiets op de foto. Herkent u die neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Zaaknummer: 2020209449.