Twee 17-jarige op heterdaad aangehouden voor gewapende straatroof

Arnhem – Zaterdagavond rond 21.30 uur is er op de Utrechtsestraat een gewapende straatroof geweest. Het slachtoffer, een 38-jarige man uit Arnhem, is samen met twee politiecollega’s achter de daders aangegaan. In de buurt van Onderlangs zijn ze daders uit het oog verloren.

Doordat er een goed signalement was, heeft de politie naar het tweetal uitgekeken en ze even later aangetroffen op de hoek Vijzelstraat / Bakkerstraat in het centrum van Arnhem. In een prullenbak in de buurt van waar de verdachten stonden, troffen we het vermoedelijke vuurwapen aan. Het bleek te gaan om een balletjespistool dat erg leek op een echt vuurwapen. De twee 17-jarige verdachten komen uit Voorst en Arnhem en zijn aangehouden.

Heeft u iets gezien?

Heeft u iets opvallends gezien of gehoord op de Utrechtseweg in Arnhem rond 21.30 uur op zaterdagavond 15 februari? Neem dan contact op via 0900-8844.