Woningbrand Duiven betreft een gezinsdrama

27/01

Foto: Luciano de Graaf

Duiven – De woningbrand met drie doden aan de Roodwilligenstraat in Duiven afgelopen vrijdag blijkt een gezinsdrama. Dta hebben gemeente en de politie vanmiddag bekend gemaakt.

De slachtoffers waren al voor de brand om het leven gebracht. Het gaat om de 20-jarige Leja, haar 58-jarige moeder Lenie en haar 64-jarige vader Jan. De identiteit bleef lange tijd onbekend. Politie had veel tijd nodig om de doden te identificeren en vervolgens de nabestaanden te informeren.

Waarnemend burgemeester Jacques Niederer is geschokt: “Dat drie mensen uit Duiven zijn overleden was al een schok. Dat dit nu een triest gezinsdrama blijkt te zijn, roept nog meer gevoelens van ontzetting op. Onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden, vrienden en overige betrokkenen.”

Bij de woning worden bloemen gelegd.

Klik hier voor eerdere berichtgeving over de woningbrand