Drie doden bij woningbrand in Duiven

24/01

Foto: Luciano de Graaf

24/01

Foto: Luciano de Graaf

24/01

Foto: Luciano de Graaf

24/01

Foto: Luciano de Graaf

24/01

Foto: Luciano de Graaf

24/01

Foto: Luciano de Graaf

Duiven – Vrijdagochtend zijn rond 8:10 de hulpdiensten gealarmeerd voor een woningbrand aan de Roodwilligenstraat. Al snel werd er opgeschaald naar grote brand. Meerdere brandweerwagens en ambulances gingen ter plaatse.

Bij de brand zijn drie doden gevallen. De politie meldde binnen een half uur het overlijden van twee slachtoffers, het derde slachtoffer werd rond 10:00 gevonden. Rond 11:00 werd gemeld dat het uitgesloten was dat er meer slachtoffers gevonden zullen worden.

De vrijstaande woning staat in het buitengebied van Duiven. De brandweer meldt dat er dichte rolluiken voor de ramen op de bovenverdieping eerst opengeknipt moesten worden voordat er begonnen kon worden met blussen.

Rond 13:00 zal er een persconferentie zijn waarbij waarnemend burgemeester van de gemeente Duiven, Jacques Niederer, en de politie bij aanwezig zou zijn.