Grote hoeveelheid drugs en erectiepillen gevonden tijdens onderzoek bedrijventerrein

Arnhem – In een groot onderzoek op het bedrijventerrein Het Broek is een grote hoeveelheid lachgas, erectiepillen en ook een gestolen auto aangetroffen. Bij de actie is politie, Belasting, Douane en de gemeente Arnhem betrokken.

De actie is gericht om meer zicht te krijgen wat er precies afspeelt in de bedrijven en garageboxen op het industrieterrein. Er werd onder meer ook chemicaliën aangetroffen voor de productie van synthetische harddrugs.De vondst leidde dinsdagavond tot een aanhouding van een verdachte. De man werd aangehouden in zijn woning in Arnhem-Zuid. Daar werden ook goederen aangetroffen die vermoedelijk bedoeld zijn om drugs te produceren.

De Belastingdienst vorderde bij de actie een openstaand bedrag van 53.000 euro. De gezamenlijke actie is in het kader van ‘Vuist tegen de onderwereld’ meldt burgemeester Ahmed Marcouch. Er zullen nog meer acties volgen.