Automobilist ziet andere auto over het hoofd en wijkt uit

14/02

Foto: 112Nieuwsgroep

14/02

Foto: 112Nieuwsgroep

14/02

Foto: 112Nieuwsgroep

14/02

Foto: 112Nieuwsgroep

14/02

Foto: 112Nieuwsgroep

14/02

Foto: 112Nieuwsgroep

Arnhem – Donderdagochtend moest een automobilist uitwijken op de Kruising Eimersingel Oost met de Huisensestraat nadat een andere auto over het hoofd werd gezien.

De bestuurder van de Volkswagen Up kwam uit de Eimersingel Oost en wilde de Huissensestraat oprijden. Hierbij werd een blauwe Opel die op de Huissensestraat reed over het hoofd gezien. De bestuurder week uit en kwam tegen de mast van de trollymast. De bestuurster is ter plaatse gecontroleerd door ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Ook andere inzittenden raakte niet gewond en kwamen met de schrik vrij.

Omstanders hebben de auto van de weg gehaald en het fietspad op geduwd. Airbags zijn door de klap uitgegaan, een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig af te slepen. De oorzaak was mogelijk de laagstaande zon.