Lichaam gevonden op de Dragonstraat (update)

22/12

Foto: Mario

22/12

Foto: Mario

22/12

Foto: Mario

22/12

Foto: Mario

22/12

Foto: Mario

22/12

Foto: Mario

22/12

Foto: Mario

22/12

Foto: Mario

22/12

Foto: Mario

Arnhem – Zaterdagochtend is er op de Dragonstraat een lichaam gevonden door een mogelijk misdrijf. De hulpdiensten waren opgeroepen maar konden niks meer voor het slachtoffer doen.

De politie heeft een verdachte aangehouden en doet onderzoek in en om de woning. De politie kon nog niets zeggen over de doodsoorzaak en de identiteit van het slachtoffer.

Op de Graslaan zijn de hulpdiensten ook ter plaatse geweest, waaronder een traumahelikopter, voor een gewond persoon. Volgens omstanders hebben deze twee zaken met elkaar te maken. De gewonde man op de Graslaan zou geboeid zijn gaat ten ronde. De politie kon hierover niets zeggen en bevestigen.

Update:
Een vader heeft zijn 12-jarige zoon doodgestoken. De andere zoon, een jongen van 15 jaar is gevlucht. De man was nog achter de zoon aangerend, maar werd vrij snel opgemerkt door de politie en gearresteerd. De moeder van de jongens woont in Duitsland. Hoe het met de gevluchte zoon gaat is niet bekend.

De man en zijn zoons wonen pas zeven weken in de straat. De man zou problemen hebben.

Update 23-12:

De politie is vrijdagavond twee keer naar de woning gegaan na een melding. De eerste keer troffen de agenten de man aan maar was er geen sprake van een situatie waarop ingegrepen moest worden. De tweede keer troffen de agenten niemand aan. Een poging om te achterhalen waar de bewoner en de kinderen zich bevonden, heeft niet toen tot resultaat geleid.