Gewapende overval Arnhem, politie zoekt getuigen

Arnhem – Op dinsdag 13 november rond 23.45 uur was de eigenaar van een snackbar aan de Zaslaan in Arnhem bezig met schoonmaken toen hij werd overvallen door twee gewapende mannen. De politie zoekt getuigen.

Een van de mannen eiste geld. De eigenaar heeft hem en de andere man kunnen wegjagen zonder geld af te geven. De mannen vluchtten de zaak uit over de Zaslaan richting de Doctor Schaepmanlaan.
Signalement verdachten

Persoon 1:

Man
Ongeveer 1.90 meter lang
Grijze broek
Donkerkleurige jas met capuchon
Droeg gezichtsbedekking

Persoon 2:

Man
Ongeveer 1.75 meter lang
Trainingspak met witte streep op de borst
Droeg gezichtsbedekking

Getuigenoproep

De politie heeft een Burgernetmelding verstuurd, waarop enkele reacties zijn binnengekomen. We zijn op zoek naar meer mensen die dinsdagavond iets gezien of gehoord hebben in de buurt van de Zaslaan. Als u iets gezien heeft, kunt u de politie bellen via 0900-8844.Liever anoniem blijven? Bel dan 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).