Fietser zwaargewond na aanrijding door auto

Bemmel – Dinsdagochtend is een man zwaargewond geraakt toen hij op zijn fiets werd aangereden op de Deellaan in Bemmel.

Naast de ambulance is ook een traumahelikopter ter plaatse gekomen. De man is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De VOA (Verkeers Ongevallen Analysedienst) heeft onderzoek verricht.

Lokaal nieuws

Aanrijding tussen auto en scooter in Huissen

Huissen - Donderdag heeft er aan het einde van de middag een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooter en een personenauto. De personenauto kwam vanaf de Stadswal naar de rotonde en zag daarbij de scooterrijdster over het hoofd. De scooterrijdster week nog wel uit maar raakte de auto alsnog en kwam ten val. De 20-jarige vrouw raakte gewond en is in de ambulance aan haar verwondingen behandeld.

Lees verder...
Arnhem Politie zoekt getuigen steekincident

Arnhem - De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een steekincident op de Johan de Wittlaan in Arnhem en wil graag in contact komen met getuigen. Rond 11.15 uur werd bij de politie gemeld dat een man gewond was geraakt nadat hij met een voorwerp was gestoken. De man is voor de behandeling van zijn verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De vermoedelijke daders gingen er na het steekincident in een auto vandoor. De politie startte direct een onderzoek en al snel konden twee verdachten in Rheden worden aangehouden. Het gaat om een 31-jarige man uit Rheden en een 23-jarige man uit Arnhem. Beide mannen zijn ingesloten voor nader verhoor. Getuigenoproep De politie heeft al met verschillende getuigen gesproken, maar wil graag met nog meer getuigen in contact komen. Hebt u iets gezien of gehoord dat te maken kan hebben met dit steekincident, neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Als u liever anoniem informatie wilt doorgeven, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Lees verder...
Politie zoekt getuigen van straatroof

Arnhem - Een 25-jarige man is maandag 14 mei het slachtoffer geworden van straatroof. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen. Het slachtoffer liep tussen 22:00 en 23:00 uur op de Nelson Mandelabrug, aan de rechterkant in de richting van het centrum toen hij werd aangesproken door drie onbekende mannen. Vervolgens kreeg hij van een van de mannen een klap op zijn hoofd en viel op de grond. Op het moment dat hij op de grond lag werd hij beroofd van zijn geld. Wie heeft iets gezien? In welke richting de verdachten vervolgens wegliepen kon het slachtoffer niet aangeven. Wel kon hij een signalement geven van twee van de drie verdachten: Man 1: - tussen de 1.70 en 1.75 meter lang - licht getint uiterlijk - kort zwart haar - grijze trui - blauwe spijkerbroek - zwarte pet met een grijze Nike logo Man 2 - lang en slank postuur - getint uiterlijk - krullend zwart haar - kort getrimde baard - donkere kleding Geef tips door! Was u tussen 22:00 en 23:00 uur op of in de omgeving van de Nelson Mandelabrug en heeft u iets gezien dat mogelijk met dit incident te maken heeft? Neem dan contact met ons op via 0900 8844 of vul onderstaand tipformulier in. Anoniem melden kan ook via 0800 7000

Lees verder...
Drie mannen aangehouden na inbraak, politie zoekt nog getuigen

Arnhem - Na een inbraak bij een supermarkt aan de Van Lawick van Pabststraat in Arnhem heeft de politie vanochtend vroeg drie verdachten aangehouden. Dat lukte dankzij alerte meldingen van buurtbewoners en de snelle aanwezigheid van agenten. Rond kwart voor vier werd de inbraak gemeld, om half zeven werd de laatste verdachte aangehouden. Een buurtbewoner belde 112 om de inbraak te melden. Binnen drie minuten waren de eerste agenten ter plaatse. Daar zagen ze de auto van de vermoedelijke daders staan, die ze meteen blokkeerden. Kort daarna kwamen twee mannen de supermarkt uitlopen. Toen ze de agenten zagen, vluchtten ze terug de supermarkt in. Met een speurhond werd de supermarkt uitgekamd, maar de daders waren er vandoor. Aangehouden Kort daarna belde een andere buurtbewoner die twee mannen door de tuin zag rennen. Daarop gingen agenten in de omgeving zoeken. Uiteindelijk zagen agenten aan de Bakenbergseweg een man lopen die lichtgewond was, vermoedelijk door de vlucht door tuinen. Deze man werd aangehouden. Later werd een tweede man gevonden in de buurt van het Centraal Station. Iets gevonden? Mogelijk hebben de verdachten tijdens hun vlucht kleding of andere dingen van zich afgegooid. Woont u in de buurt van de Burgemeesterswijk in Arnhem en vindt u iets dat mogelijk van de verdachten zou kunnen zijn? Raak de spullen liever niet aan en bel dan de politie via 0900-8844. Uit onderzoek bleek dat er vermoedelijk ook een derde man betrokken zou zijn. Deze man werd rond half zeven in de ochtend gevonden, hij zat in de auto bij een tankstation aan de Bakenbergseweg in Arnhem. De politie onderzoekt nu de rol van de verdachten. Het gaat om drie mannen van 21, 22 en 23 jaar uit Almere.

Lees verder...
Bus rijdt achterop auto

Arnhem - Vrijdagmiddag zijn de hulpdiensten rond 17:25 gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Huissensestraat. Een bus was achterop een auto gereden. De automobilist stopte plots voor een fietser en de buschauffeur had dit te laat in de gaten met de botsing tot gevolg. Ambulancepersoneel hebben de automobilist gecontroleerd maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto en bus raakte beide behoorlijk beschadigd. De bus is weggesleept.

Lees verder...
Bekijk al het
lokale nieuws
Tips banner

Landelijk nieuws

Roemeen bij grote politieactie Venlo aangehouden voor bezit van 600 kg apaan .

Venlo - Vorige week is tijdens een grote politiecontrole bij de grensovergang Venlo met Duitsland een Roemeense man aangehouden voor bezit van 600 kg apaan . Apaan is een grondstof voor synthetische drugs . Deze politie-actie was een onderdeel van een landelijke politie-actie actie tegen rondtrekkende criminele bendes , met medewerking van de Douane ,Koninklijke Marechaussee, Belastingdienst , Duitse politie en Belgische politie .

Lees verder...
Inbrekers betrapt in woning Venlo .

Venlo - Zondagmiddag rond 15.00 uur is er een inbraak gepleegd in een woning aan de Stalbergweg in Venlo . Twee inbrekers in de woning werden verrast toen de zoon de huizes thuis kwam . Het inbrekersduo gebruikte een smoes waarom zij in de woning aanwezig waren . Vervolgens sloegen de inbrekers op vlucht en reden weg in een Mercedes E-Klasse uit 2006 met Duits kenteken .  Mogelijk afkomstig uit Viersen . Kleur van de auto is niet bekend . De zoon bleef ongedeerd . Of het inbrekersduo iets buit hebben gemaakt is niet bekend .  

Lees verder...
Brandweer gealarmeerd voor brandmelder in woning.

Rhenen -- Op zondagavond is de brandweer geallarmeerd voor een assistentieverzoek op de Donderberg in Rhenen, vanwege een afgaande brandmelder in een woning. Omdat de bewoners niet thuis waren ging de brandweer vanaf buiten kijken naar de mogelijke oorzaak. De brandweer heeft besloten de bewoners op te laten halen door de politie op hun locatie. Toen de politie met spoed vertrokken was richting de locatie van de bewoners, kwamen de bewoners niets vermoedend aanrijden.  Na een controle bleek er niets aan de hand te zijn. De mogelijke oorzaak van de melding bleek een barbecue bij de buren te zijn.

Lees verder...
Kledingcontainer voor de 2de keer in de brand.

Schagen - Zaterdag avond omstreeks 23:00 uur is voor de tweede keer dezelfde kledingcontainer in de brand gestoken. Op de parkeerplaats bij de Albert Heijn. De container was vorige week zaterdag ook al in brand gestoken. Er kwam veel rook vrij. De brandweer heeft het vuur snel kunnen blussen. Het gaat om brandstichting maar de politie heeft verder nog niemand opgepakt.

Lees verder...
Flinke ravage op A73 na ongeval bij Beesel.

A73/Beesel  - Zaterdagavond rond 22.40 uur is op de A73 ter hoogte van Beesel een ongeval gebeurd met twee auto's , een auto vatte vlam en is volledig uitgebrand . Volgens laatste berichten is er niemand gewond geraakt . Brandweer van Reuver en Roermond hebben de autobrand geblust . Het ongeval gebeurde in zuidelijke rijrichting . Het uitgebrande voertuig was een geïmporteerde Chevrolet Corvette . Volgens ooggetuigen is er een "race" vooraf gegaan dat gepaard ging met hoge snelheden . De politie kon dit nog niet bevestigen en is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval . Het verkeer kon via de calamiteiten afrit de A73 verlaten en via de N271 hun weg vervolgen . Vanwege het ongeval is de A73 enige tijd afgesloten geweest .  

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws