blogname

112
arnhemnieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Lijnbus botst op trolleybus


Arnhem - Woensdagmiddag heeft er een botsing plaatsgevonden tussen een lijnbus en trolleybus op de Jansbinnensingel. De lijnbus botste achterop de trolleybus voor het verkeerslicht.

De trolleybus lijn 1 die op weg was van Velp naar Oosterbeek remde voor het verkeerslicht en de chauffeur van lijnbus 29 uit Doetinchem had dit te laat in de gaten met de botsing tot gevolg. Een inzittende belde hierop direct 112, binnen een minuut was de eerste agent al aanwezig.

Bij de botsing raakte enkele mensen gewond. Een oudere vrouw viel voorover van haar stoel en bleef een tijd op de grond liggen. Na een tijd kwam ze met twee ambulancemedewerkers en is de vrouw in de ambulance behandeld. Enkele andere passagiers raakte ook licht gewond en konden na een korte behandeling hun reis vervolgen.

De achterruit van de trolleybus was eruit en de achterkant licht beschadigd. De voorkant van de lijnbus zat flink in elkaar. De chauffeur raakte niet gewond.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws