blogname

112
arnhemnieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Veroorzaker ongeval op de vlucht


Arnhem - In de nacht van zaterdag op zondag heeft er rond 1:00 een ongeval plaats gevonden op de Utrechtseweg met de kruising Oranjestraat. De bestuurder ging na het veroorzaken van het ongeval te voet op de vlucht.

De automobilist zou door rijd zijn gereden en botste op de auto die uit de Oranjestraat kwam. Een inzittende van de auto is gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van die auto kwam met de schrik vrij.

Een voorbijganger die het heeft zien gebeuren ging nog achter de veroorzaker aan, maar dit leverde niets op. Ook de zoektocht van de politie in de omgeving heeft niets opgeleverd. De auto's zijn afgesleept door een berger. De politie doet onderzoek naar de gevluchte bestuurder.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws