Gasleiding geraakt bij werkzaamheden

2017-10-02 10:33:46

Foto: Mario

2017-10-02 10:33:46

Foto: Mario

2017-10-02 10:33:46

Foto: Mario

2017-10-02 10:33:46

Foto: Mario

De brandweer is vanochtend om 9:45 gealarmeerd vanwege een gaslucht aan de Violierlaan in Arnhem. Tijdens werkzaamheden was een gasleiding geraakt.

Een graafmachine heeft een gasleiding geraakt waarna de koppeling is losgeschoten. In de omgeving hangt een lichte gaslucht. De brandweer heeft wat zand over de lek gegooid om de overlast te beperken. Liander is gealarmeerd en zij zullen de zaak gaan overnemen en het lek dichten.

Lokaal nieuws

Botsing met drie voertuigen

Arnhem - Dinsdagmiddag heeft er een botsing plaatsgevonden tussen twee personenauto's en een bestelwagen op de Nijmeegseweg vlak voor de John Frostbrug. Meerdere personen raakte lichtgewond. De voorste auto had last van een haperende motor en remde om de auto stil te zetten. De achterop komende auto's hadden dit te laat door met de botsing tot gevolg. Ambulancepersoneel hebben meerdere betrokkenen gecontroleerd en behandeld aan lichte verwondingen, niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De rechter rijstrook is tijdelijk afgesloten geweest.

Lees verder...
Auto schept fietsster

Arnhem - Donderdagochtend is een fietsster gewond geraakt na een aanrijding op de Eimerssingel-West. De vrouw op de fiets kwam vanuit de Orionsingel toen ze geschept werd door een auto. Een ambulancemotor kwam ter plaatse en na controle door de ambulancemedewerker is er een ambulance opgeroepen om de vrouw ter controle over te brengen naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. Buurtbewoners klagen al vaker dat er hier hard wordt gereden. Zij zijn in gesprek met de gemeente. Eigen initiatieven die waren geplaatst in de straat zijn eerder door de gemeente weggehaald.

Lees verder...
Man aangehouden nadat meisje werd lastiggevallen

Arnhem - De politie heeft zondag een man aangehouden nadat een meisje vrijdag werd lastiggevallen bij de Rijkerswoerdse Plassen in Arnhem. Getuigen zagen een man die overeenkwam met het signalement dat het meisje had genoemd. Het slachtoffer meldde zich bij de politie omdat ze zou zijn lastiggevallen door een man. De man die is aangehouden blijkt een 44-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats te zijn. De politie onderzoekt nu wat er precies is gebeurd en wat de rol van de man is geweest. De politie heeft al verschillende mensen gesproken, maar zoekt nog steeds getuigen die vrijdagavond 29 juni tussen 18.00 en 19.00 iets opvallends hebben gezien rond de Rijkerswoerdse Plassen dat hiermee te maken kan hebben. Hebt u wat gezien? Bel dan de politie via 0900-8844

Lees verder...
Buurtbewoners ontdekken brand in spouwmuur

Arnhem - Maandag rond de middag is er door buurtbewoners een brand ontdekt in de spouwmuur van een woning aan de Biezenlaan. De bewoner werd direct in kennis gesteld. De gealarmeerde brandweer had het vuur snel onder controle. Niemand is gewond geraakt. De oorzaak van de brand wordt onderzocht.

Lees verder...
Verdachten van straatroof opgepakt

Arnhem - De politie heeft twee verdachten aangehouden voor een straatroof die vorige week in Arnhem werd gepleegd. Op 26 juni werd een 18-jarige jongen overdag van zijn geld beroofd. Dat gebeurde op dinsdagmiddag even na vijf uur aan de Huissensestraat in Arnhem. Twee daders zouden de jongen vastgepakt en geslagen hebben. Het slachtoffer deed aangifte, waarna de politie meteen een onderzoek startte. Dankzij beelden van getuigen kon de politie snel achterhalen wie de verdachten waren. Eén van de verdachten werd dezelfde middag nog aangehouden, de andere is vanochtend vroeg opgepakt. De verdachten zijn twee jongens van 17 en 19 jaar uit Arnhem. De politie onderzoekt nu hun rol bij de beroving.

Lees verder...
Bekijk al het
lokale nieuws
Tips banner

Landelijk nieuws

Inbreker op heterdaad aangehouden

Nijmegen - In de nacht van donderdag op vrijdag kreeg de politie een melding van een heterdaad inbraak bij de Praxis aan de Van Rosenburgweg. Politie eenheden gingen met spoed ter plaatse. Na een korte achtervolging kon de dader aangehouden worden. Hij is overgebracht naar het politiebureau in Nijmegen. Afgelopen nacht een heterdaad aanhouding ter zake inbraak bij de Praxis aan de Van Rosenburgweg. Persoon probeerde te ontkomen aan de politie, maar is na een korte achtervolging alsnog opgepakt.

Lees verder...
Brand in sporthal in Renswoude

Renswoude - woensdagmiddag is de brandweer groots uitgerukt voor een brand in een sporthal aan de Hokhorst in Renswoude. Een bedrijf was dakleer aan het branden waarna de brand ontstond Tijdens de bluswerkzaamheden zijn er een aantal kleine ontploffingen geweest. Of dit komt door de asbest is niet duidelijk. Een aantal huizen dat dicht tegen de sporthal is aangebouwd, zijn ontruimd. Bewoners wordt geadviseerd om ramen en deuren dicht te houden

Lees verder...
28-jarige Boguslaw Wladyslaw Suska uit Breda vermist

Vermist sinds 11 juli , de 28-jarige Boguslaw Wladyslaw Suska uit Breda. De heer Suska is een Poolse man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij is omstreeks 14:30 uur in verwarde toestand vertrokken uit de GGZ kliniek Breburg aan de Muiderslotstraat 150 in Breda. Sindsdien is niets meer van hem vernomen. Omschrijving van meneer: - Blank - Donker kort geschoren haar - Diverse schrammen op het hoofd - Verwondingen aan de onderarmen - Blauwe blouse en zwarte trainingsbroek Naam: Boguslaw Wladyslaw Suska Geboortedatum: 01-11-1989 Huidige leeftijd: 28 Lengte: 180 cm Haarkleur: Donker Geslacht: Man Hebt u informatie over deze vermissing? Of heeft u de heer Suska gezien? Benader hem niet zelf. Neem contact op met de politie via 0800-6070.

Lees verder...
Brand in bedrijfsverzamelgebouw Binderskampweg

Nijmegen - Gistermiddag is omstreeks vijf uur brand uitgebroken in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Binderskampweg. De brandweer heeft de brand geblust. Medewerkers van een bedrijf tegenover het pand hoorde een alarm afgaan. Toen zij gingen kijken zagen ze rook uit het dak van het pand komen. In het pand was niemand aanwezig. Hierop hebben zij de brandweer gealarmeerd. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit. De politie zette een deel van de weg af en hield omstanders op een veilige afstand. De brandweer bluste de brand en bracht enkele verbrande voorwerpen naar buiten. De brand bleef beperkt tot een kleine stapel voorwerpen, wel was er sprake van hevige rookontwikkeling. Omdat de rook via een tussenlaag in het plafond naar meerdere panden trok, heeft de brandweer bij meerdere bedrijven de voordeur geforceerd. Bij meerdere naastgelegen bedrijven is sprake van roetschade. De brandweer heeft de bedrijven geventileerd. Wat de oorzaak van de brand is geweest, is onbekend. Een woordvoerder van de brandweer laat weten dat er geen onderzoek naar de oorzaak van de brand zal plaatsvinden. Er zijn geen sporen gevonden die duiden op brandstichting. Niemand raakte gewond bij de brand. Bron: Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen

Lees verder...
Handhaving en politie houden verkeerscontroles in Maassluis

Op dinsdag 17 juli hielden handhavers van de gemeente Maassluis en vrijwilligers van de politie diverse algemene verkeerscontroles in Maassluis. Op de Industrieweg, Laan 1940-1945 en de Westlandseweg werden auto's en scooters selectief staande gehouden door de opsporingsambtenaren. Tijdens de controle werd een alcoholcontrole afgenomen en documenten zoals rijbewijs werden gecontroleerd. Er zijn nauwelijks bekeuringen uitgeschreven.

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws