blogname

112
arnhemnieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Botsing tussen auto en scooter


Zaterdagavond zijn de hulpdiensten rond 19:45 gealarmeerd voor een ongeval met letsel aan de Elderhofseweg in Arnhem. Het betrof een ongeval tussen een personenauto en scooter.

De scooterrijder kwam vanaf het fietspad en wou de weg oprijden. De automobilist had dit niet in de gaten met het ongeval tot gevolg. De automobilist heeft nog uitgeweken, de middenberm geraakt en een zuil uit de grond gereden. De scooterbestuurder is ter plaatse gecontroleerd, hij liep lichte verwondingen op aan zijn voet maar hoefde niet meer naar het ziekenhuis. De autobestuurder raakte niet gewond. Beide bestuurders werken voor een bezorgingsdienst. De auto is afgesleept door een berger.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws